PIATRA DECORATIVA

Stone Deco Style este producator de piatra decorativa de exterior si interior. Dispunem de o gama de peste 50 de modele de piatra decorativa. Fabricata din ciment foarte dur si rezistent. Modele de piatra decorativa ce aduc ceva special casei tale.

(+40) 723.173.343 / (+40) 723.224.222
vanzari@stonedecostyle.com

Blog

AcasaBlogRafineaza atmosfera cu o crama placata cu piatra decorativa
1Amenajare-crama-cu-caramida-falsa-500x400

Rafineaza atmosfera cu o crama placata cu piatra decorativa

Adu aerul Toscanei in casa sau locatia ta alegand o crama placata cu piatra decorativa de la Stone Deco Style! Ai visat dintotdeauna la o crama sau pivinita stilizata, placata cu caramida, care sa arate exact ca in filme? Stone Deco Style te poate ajuta sa iti indeplinesti visul. Nu iti trebuie decat un pic de imaginatie si piatra artificiala din gama noastra.

 

O crama de vinuri este perfecta pentru o casa in care locuiesc adevarati pasionati de vin. Ea poate fi aranjata astfel incat sa dea impresia unei adevarate „vinarii” personale, cocheta si plina de farmec. In egala masura, crama poate fi cu usurinta gasita in restaurantele cu specific pe vin, conferind incaperii respective un aer elegant, demn de veritabili somalieri.

 

Piatra artificiala din gama noastra vine intr-o varietate de modele, texturi si culori. Ea poate fi inclusa intr-o amenajare interioara cu usurinta, adaugand un plus de stil si bun gust locului respectiv. Insa acest material nu este doar estetic; el este si extrem de util, izoland fonic si termic. Astfel, piatra decorativa poate ajusta sonoritatea unei camere. In egala masura, ea poate retine caldura sau racoarea. Nu degeaba designeri din lumea intreaga o recomanda in trendurile de materiale de home deco.

 

Astfel, daca esti in cautare de putina inspiratie pentru amenajarea cramei sau pivnitei, da-ne voie sa te inspiram cu cateva sugestii stilistice, ce iti vor pune imaginatia la treaba.

 

#1 Amenajare crama cu piatra decorativa de tip caramida falsa 

Caramida falsa este printre cele mai ravnite materiale atunci cand dorim sa obtinem o atmosfera vintage chic, dar rafinata. In cazul unei crame, caramida aparenta va conferi incaperii un aer vintage, dar si multa eleganta. In general, este greu de placat si decorat o astfel de camera, de obicei la un nivel inferior de cladire, insa caramida falsa va crea 50% din efectul spectaculos. Restul depinde doar de gusturile tale! Noi iti recomandam insa suportii clasici de sticle de vin din lemn, care vor face pereche perfecta cu piatra decorativa.

 

#2 Amenajare crama cu piatra decorativa in stil medieval-chic

Ati vazut vreodata o crama veche cu iz de decor medieval, parca rupta din povestea unui castel de demult? Piatra decorativa de la Stone Deco Style te poate ajuta sa obtii chiar acest efect in propria crama sau pivnita. Aici te poti juca cu nuantele. Poti opta pentru piatra artificiala rosiatica-inchisa, pentru un efect de „vechi” sau mai viu si deschis colorata, pentru a aduce un aer modern. Apoi, poti completa locatia cu suporti de vin din combinatii de lemn si metal, pentru un aer reinterpretat al cramei. Efectul? Garantat WOW!

 

 

#3 Amenajare crama cu piatra decorativa in stil rustic

Daca stilul tau este unul orientat spre traditional, stilul rustic va arata splendid in crama sau pivnita ta. Alege o caramida aparenta sau piatra artificala care are acest aer, apoi completeaza spatiul cu suporti de lemn, obiecte decorative de lut si te vei simti ca in crama bunicii, unde bunul gust si traditia se imbina extrem de armonios.

 

Descopera in gama noastra de produse o varietate generoasa de modele decorative si noi te putem ajuta sa construiesti crama pe care ai visat-o mereu!

Comentariile sunt dezactivate pentru aceasta postare.