PIATRA DECORATIVA

Stone Deco Style este producator de piatra decorativa de exterior si interior. Dispunem de o gama de peste 50 de modele de piatra decorativa. Fabricata din ciment foarte dur si rezistent. Modele de piatra decorativa ce aduc ceva special casei tale.

(+40) 723.173.343 / (+40) 723.224.222
vanzari@stonedecostyle.com

Montaj

AcasaMontaj

STONE DECO STYLE oferă o gamă largă de modele și nuanțe din piată decorativă cu o experiență în fabricarea acestui tip de piatră de peste 15 ani.

Produsele noastre își păstrează aspectul pe termenlung , nu se vor dezlipi de pe suprafata aplicată și nu vor exista probleme cu privire la culoarea acestora, aceste calități se datorează materialelor din care este realizată piatra decorativă, a testelor realizate pe toată gama de produse cu un adeziv superflexibil de exterior și a testelor cu un lac pe bază de apă care în urma aplicării nu mai necesită o întreținere anuală sau la 2-3 ani.

Vă invităm să studiați gama noastră de produse din piatră decorativă ce este ideeală pentru interiorul, exteriorul casei dumneavoastră sau pentru afacerea dumneavoastră indiferent că se dorește a fi în stil minimalist, clasis, neoclassic, englezesc, industrial, modern sau contemporan.

Montaj piatra decorativa

Aplicarea lacului pe suprafata montata

Instructiuni montaj piatra decorativa

Mod de curatare a adezivului de pe suprafata placata

Test adeziv recomandat

05/08/2019
Admin Admin