PIATRA DECORATIVA

Stone Deco Style este producator de piatra decorativa de exterior si interior. Dispunem de o gama de peste 50 de modele de piatra decorativa. Fabricata din ciment foarte dur si rezistent. Modele de piatra decorativa ce aduc ceva special casei tale.

(+40) 723.173.343 / (+40) 723.224.222
vanzari@stonedecostyle.com

Blog

AcasaBlogGardul face casa buna cu piatra decorativa ornamentala…3 stiluri pe care le vei iubi!!!
Garduri

Gardul face casa buna cu piatra decorativa ornamentala…3 stiluri pe care le vei iubi!!!

Atunci cand vorbim de piatra decorativa ornamentala, aceasta este o alegere perfecta. Folosita nu doar pentru placari interior, ci si pentru placari exterior, precum cele ale gardurilor. Suntem siguri ca, in calatoriile in strainatate, ati admirat case superbe care aveau garduri din piatra decorativa si aratau fantastic.

Acum, cu optiunile de piatra decorativa de la Stone Deco Style, exteriorul casei tale poate fi la fel de seducator si usor de admirat. Pe langa considerentele de stil, un gard din piatra decorativa ofera siguranta si durabilitate, delimitand clar curtea de spatiul exterior.

Finisarile exterioare de acest tip vor intregi designul locuintei tale, creand o atmosfera de poveste.

 

Iar pentru ca inspiratia nu vine de la noi niciodata singura, astazi iti vom prezenta 3 stiluri de garduri din piatra decorativa senzationale. Iti vor oferi o mai buna viziune despre cat de rafinat poate arata exteriorul locuintei tale.

 

#1 Gard placat cu piatra decorativa ornamentala in nuante calde, pamantii

Piatra culoarea argilei poate fi alegerea perfecta pentru cei ce-si doresc sa transmita un sentiment de caldura exteriorului casei. Pentru un gard, aceasta alegere creeaza siguranta, ofera un plus de rezistenta in timp la intemperiile vremii sau conditii vitrege. In plus, daca va fi asortat echilibrat cu designul exterior al casei, rezultatul va fi o estetica armonioasa si primitoare. Dispunerea pietrelor poate fi creata in functie de viziunea arhitectului , alegand un stil deosebit, personal.

In orice caz, efectul final va fi unul placut ochiului si care te va face sa revii de fiecare data acasa cu mult drag.

 

 

#2 Gard placat cu piatra decorativa ornamentala in nuante rosiatice

Daca ti-ai dorit un gard care sa creeze un efect puternic, piatra decorativa rosie-maro este alegerea perfecta pentru tine.

Asezarea pieselor de piatra va da senzatia unui zid vintage-modern, ce poate fi combinat cu mai multe tipuri de elemente decorative.

In spatiile dintre delimitarile gardului, se pot adauga nuante de culoare complementare, care sa-ti transforme visul in realitate. In plus, acest tip de gard din piatra decorativa va transmite exteriorului senzatia de putere, de stil trecatorului care va admira constructia finala.

 

 

#3 Gard placat piatra decorativa ornamentala in nuante de fortareata

Cand siguranta este primordiala pentru tine, un gard din piatra decorativa impunator este o alegere perfecta. Creat pe stilul unui zid de fortareata, acest stil ofera nu doar multa siguranta locuitorilor, ci si la fel de multa intimitate. Astfel, el poate ascunde dupa-amieze de vara lenese petrecute la piscina sau citind sau pur si simplu momentele importante pentru tine cand nu doresti sa fii stanjenit de privirile curioase ale trecatorilor.

In plus, doar imagineaza-ti pe cineva incercand sa sara gardul pe proprietatea ta: va fi o misiune mai mult decat imposibila. Dincolo de masurile de siguranta oferite de un astfel de gard din piatra decorativa, aceasta piatra eleganta transmite un sentiment de rafinament si bun gust si va merge perfect cu un exterior de casa la fel de elegant ca si gardul. Impreuna, cele doua vor crea un mix perfect de stil, confort si siguranta.

Pentru mai multa inspiratie, nu ezita sa frunzaresti digital portofoliul nostru de lucrari deja realizate sau catalogul de produse de piatra decorativa ornamentala, pentru a-ti alege un stil care sa se potriveasca personalitatii si viziunii tale.

 

Comentariile sunt dezactivate pentru aceasta postare.