PIATRA DECORATIVA

Stone Deco Style este producator de piatra decorativa de exterior si interior. Dispunem de o gama de peste 50 de modele de piatra decorativa. Fabricata din ciment foarte dur si rezistent. Modele de piatra decorativa ce aduc ceva special casei tale.

(+40) 723.173.343 / (+40) 723.224.222
vanzari@stonedecostyle.com

blank

Despre Noi

Despre Noi

Compania nostra, Stone Deco Style, având o experiență de peste 14 ani in domeniu. S-a recomandat ca un lider pe piata de piatra decorativa in Romania. Va oferim gama larga de produse. Vă ajutăm să vă personalizați casa. Oferindu-vă elemente actuale și de calitate în materie de design interior și exterior. La cel mai bun raport calitate-pretColaborând cu specialiști in amenajări interioare și exterioare. Am dezvoltat pentru dvs. o gamă extinsă de modele din piatră decorativă. Garduri și panouri decorative 3D. Răspunzând astfel chiar și celor mai exigente gusturi.

Având o gama larga de produse. Aveti posibilitatea de a amenaja in mod deosebit. Atât un spatiu cu destinatie comerciala cât si propria locuinta. Produsele Stone Deco Style sunt fabricate din materiale de calitate superioară. Reușesc să ofere nu numai un ambient plăcut, ce și durabilitate, protecție termică și fonică. Despre Noi

De Ce Noi ?

Compania noastra Stone Deco Style deține trei secții de producție. Una în Republica Moldova, la Chișinău. Si două în România, la Ciolpani și Buzău. Secția de producție de la Ciolpani a fost reutilată în anul 2014, prin accesarea fondurilor europene. Reușind astfel să obținem o gamă mai largă de modele și o capacitate de producție crescută. În prezent facem demersuri pentru accesarea unui nou proiect european. Pentru secția de producție de la Buzău. Care sa ne permită automatizarea procesului tehnologic. Precum și diversificarea gamei de produse. Toate unitățile de producție au implementat. Mențin un Sistem de Management al Calității în conformitate cu SR EN ISO 9001:2008.

Suntem profesionisti in vanzarea de piatra decorativa și dorim sa admiram aceste produse in toata frumusețea lor și la capacitatea maxima. Mii de client mutumiți, sute de proiecte comerciale realizate in parcursul anilor .

Garanţii Pentru Piatră Decorativă

Pentru toate tipurile de piatra

Tehnologie americana

Compozitia este din ciment rezistent si dur

100% ecologice si non-toxice

Fara eroziuni cu trecerea anilor

Culori naturale adaugate in compozitia pietrei

Partenerii Noştrii