PIATRA DECORATIVA

Stone Deco Style este producator de piatra decorativa de exterior si interior. Dispunem de o gama de peste 50 de modele de piatra decorativa. Fabricata din ciment foarte dur si rezistent. Modele de piatra decorativa ce aduc ceva special casei tale.

(+40) 723.173.343 / (+40) 723.224.222
vanzari@stonedecostyle.com

Blog

AcasaBlog5 motive pentru care sa alegi piatra decorativa de la Stone Deco Style
Soclu

5 motive pentru care sa alegi piatra decorativa de la Stone Deco Style

Cand esti in cautarea materialelor pentru designul de interior perfect, piatra decorativa de la Stone Deco Style te va face sa te indragostesti de ea.

Este astfel lesne de inteles de ce o multitudine de experti in home deco o prefera si o recomanda. In trendul de amenajari interioare, piatra artificiala este mereu la moda. Multitudinea de avantaje cu care aceasta vine la pachet o face o alegere evidenta, iar motivele sunt destule pentru aceasta optiune.

Stone Deco Style se mandreste cu proiectele din piatra artificiala care au imbogatit portofoliul companiei. Acest material poate fi folosit pentru placarea sufrageriei, dormitorului, bucatariei, semineului; in egala masura, este recomandata si pentru placari de tip „business”, precum a biroului, a unei cafenele, a unei pizerii, etc. Posibilitatile sunt nelimitate!

Pentru a fi in perfecta cunostinta de cauza la urmatoarea amenajare pe care o planifici, astazi ne-am propus sa iti spunem care sunt avantajele si „secretele” pietrei decorative. Dincolo de beneficiile de infrumusetare ale oricarui spatiu cu acest material, sunt multe aspecte ce te vor convinge ca piatra artificiala iti poate imbogati stilul de design. Mai departe, nu iti ramane decat sa alegi tipul de piatra potrivit nevoilor tale si sa te bucuri de efect.

Ce avantaje are piatra decorativa? 

#1 Piatra decorativa izoleaza.

Izolarea termica si fonica oferita de piatra artificiala este primul avantaj pe care acest material il aduce. Atunci cand vrei sa delimitezi cu succes un spatiu, si nu doar estetic, piatra te salveaza. Ea izoleaza fonic o incapere. Iar din punct de vedere termic, ea poate retine caldura sau racoarea de la o incapere la alta.

#2 Rezista foarte bine in timp 

Piatra decorativa are o rezistenta dovedita in timp. Culoarea rezista foarte bine la placari. Mai mult, piatra nu se corodeaza in timp. Rezistenta ei la apa sau temperaturi mari o aduce in topul preferintelor iubitorilor de amenajari cu bun gust. Daca ai placat exteriorul casei cu piatra artificiala, te vei bucura sa stii ca intemperiile vremii nu o vor deteriora in timp prea usor. Din acest motiv, ea nici nu face mucegai, pastrandu-si consistenta si aspectul impecabile.

#3 Rezista cu succes la impact

Piatra artificiala de la Stone Deco Style rezista foarte bine la socuri, lovituri sau impact. Contrar perceptiei ca piatra naturala este singura rezistenta, cea artificiala face fata cu brio oricaror lovituri.

#4 Montajul

Montajul este un alt avantaj al pietrei decorative. Ea nu este doar usor de montat, ci are si un pret de montaj foarte accesibil pentru buzunare. In cazul altor materiale de amenajare interioara, montajul poate fi problematic sau dificil sau poate face un deranj prea mare.

#5 Frumusetea de necontestat

Orice spatiu care este placat cu piatra decorativa isi sporeste frumusetea. Materialul amplifica potentialul estetic al oricarui spatiu si da un farmec apare incaperii. Nu iti ramane decat sa iti alegi tipul si culoarea preferata!

Comentariile sunt dezactivate pentru aceasta postare.