Piatra pentru Interior si Exterior, Piatra OrnamentalaPiatra decorativa si artificiala pentru interior, exterior, fatade si gard, produs in ROMANIA!!!

 

        Interior bar - piatra decorativa

STONE DECO STYLE SRL desfasoara activitatea in Romania din 2010 pe segmentul – piatra decorativa artificiala, in acest timp s-a impus ca un partener de afaceri si de incredere.

Obiectul principal de activitate il constituie productia de piatra decorativa si artificiala, pentru pereti si pardoseli, placarea fatadei si garduri si dale pentru pavaj.

Piatra - placare interioara       Piatra pentru interior        Piatra ornamentala in interier

Tehnologia de producere a pietrei artificiale si decorative contine doua componente principale – matrite capabile sa asigure obtinerea pieselor turnate, ce reflecta cu exactitate textura originala, si sistemul de decor, ce va transforma un beton ”mort” intr-o piatra decorativa ”vie”.

Piatra salbatica - placaj exterior       Piatra decorativa - placare pentru interior       Piatra decorativa interior

Piatra decorativa este cea mai buna solutie pentru un design original, elegant si cu adevarat frumos al unei constructii, deoarece este foarte dificil de a gasi cu ochiul liber diferente intre piatra naturala, bruta si cea artificiala. Insa, pe linga componenta estetica, noi tinem cont si de cea ergonomica, tehnologica si functionala - fabricata extrem pentru amenajare si captuseala. Produsul va proteja eficient spatiul amenajat de efectele devastatoare ale mediului, iar pe Dvs. - de necazurile vremii.

         Piatra ornamentala - interior bar

Creati-va un interior unic.